Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Accordeonconcert Voce d’Oro

Het accordeonensemble VOCE D’ORO onder leiding van Eddy Flecijn is een vaste waarde in ons Ringtheater. We presenteren graag hun aperitiefconcert op zondag 22 maart 2020 om 10.30 uur.

Met accordeons, basaccordeon, bandoneon & hobo brengt Voce d’Oro kwaliteit op het concertpodium. De ‘music-band’ werd in 2005 door VLAMO uitgeroepen tot algemeen laureaat van Vlaanderen, kreeg daarbij de titel  ‘VLAMO-ambassadeur’ en ontving tevens de SABAM-prijs ‘Belgische Artistieke Promotie’. De naam ‘Voce d’Oro’ verwijst naar de klank van de accordeons die wordt voortgebracht door doorslaande metalen tongen (‘Voce’, ‘stemmen’ in het Italiaans), vroeger vervaardigd in messing (goudkleurig koper). 

Het ensemble bestaat uit Eddy Flecijn, Elke De Meester, Bram Van Weverberg, Wilfried Van Weverberg, Jef De Haes, Jorge Bohyn, Kris De Munck, Veerle Westelinck en Laurent Loots.

Op het programma staan bewerkingen en originele composities: Adios Nonino & Escualo (Piazzolla), The Heart (Motion Trio), Dalmatinische Tänze Götz), Slavonska Rhapsodija (Götz), Brandenburgs Concerto Ne. 3 (Bach), Toccata (Boëllmann), The Lord Of The Dance (Hardiman).

Na de spetterende inzet van deze zondag, kan u genieten van een aperitief in het authentieke ‘Ringtheater’! NIET TE MISSEN!

Tickets bestellen