Home

Carousel

We plannen twee concerten van Carousel.

vrijdag 19 Februari 2021, 20.00u

CAROUSEL Quartet klarinet, viool, altviool, piano‘
Let’s Dance’. Werken van W.A. Mozart, I. Stravinsky, D. Milhaud, C. Jobim en J. Tassyns

zaterdag 3 April 2021, 20.00u

CAROUSEL Quintet klarinet, strijkkwartet
Werken van J. Brahms, E. von Dohnanyi en A. Glazunov

Annelien Van Wauwe

zondag 28 Maart 2021, 18.00u

Annelien Van Wauwe, klarinet www.annelienvanwauwe.com
Oana Zamfir-Cocea, piano

Belle Epoque: recital voor klarinet en piano

Helaas…

De cast van ‘De klusjesman’ had er hard voor gewerkt. Er lag een scenario klaar om de mensen in veilige en de best mogelijke omstandigheden te kunnen ontvangen. Nu de generale week van start gaat beslist het coronabeestje er anders over. Met pijn in het hart heeft het bestuur beslist om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen en de voorstellingen uit te stellen. Met de mensen die reeds tickets gekocht hadden wordt contact genomen. We houden jullie uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen in het Ringtheater. Dikke merci aan de cast en de medewerkers voor alle inzet en begrip. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

De klusjesman

De klusjesman – ‘Le technicien’, komedie van Eric Assous
Regie Tjen De Munck

24-25-26-29-30-31 oktober 2020

Vijfentwintig jaar nadat hij haar in de steek gelaten heeft duikt Jean-Pierre weer op in het leven van Séverine. 

Zij leidt een niet al te best florerende uitgeverij en hij, de eens zo succesrijke bankier, zit helemaal aan de grond en komt bij zijn ex bedelen voor een job. 

Zij vernedert hem en neemt hem onder een valse naam in dienst als klusjesman.  Tijdens zijn werk ontmoet Jean-Pierre de andere medewerkers van de uitgeverij: financieel directeur Patrice, die een verhouding heeft met Céline, de secretaresse, de pientere maar ietwat ‘andere’ lector Gaetan en ‘loopjongen’ Willemien, die zich in taal en daad blijkbaar erg veel kan permitteren. Twee kleurrijke figuren komen de uitgave van hun manuscript bespreken: de schuchtere debutant meneer Lebovsky en Victoria Lebrun, de tweede ex van Jean-Pierre.  En dan is er ook nog een originele, luidruchtige acteur: een defecte koffiemachine.

We zijn hier allemaal één grote familie, zegt Séverine. Zomaar een uitspraak, of is het echt waar ? 100 % ontspanning met veel humor en een vleugje Franse ‘tendresse’.  Eindelijk terug een ‘normale’ komedie in de Kring: eens hartelijk lachen in deze troebele tijden, komt dat van pas!

Met Ruth Boelaert, Dirk Borghgraef, Kimberly Deyaert, Luuk Goossens, Kathleen Mettepenningen, Johan Scheppers, Els Steensels en Jan Van Hove.