Home

Update coronavirus

Om de risico’s op verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te perken, willen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen.

De concerten van ZONEN MET VADERS (14 maart) en VOCE D’ORO (22 maart) worden uitgesteld. Uitstel is geen afstel. In overleg met de artiesten zoeken wij nieuwe data en brengen u hiervan op de hoogte.

Ook onze productie BLANKENBERGE wordt uitgesteld. Voorlopig mikken we op de data 8, 9, 15, 16 en 17 mei, maar we wachten tot nader order met de ticketverkoop.

Blankenberge

Auteur Tom Lanoye – regie Annelies De Wolf
De voorstellingen worden uitgesteld omwille van de maatregelen rond het coronavirus. Voorlopig mikken we op de data 8, 9, 15, 16 en 17 mei, maar we wachten tot nader order met de ticketverkoop.

VGEE is gelukkig dat het Ringtheater onze eigendom is: wij keren dan ook de zaal op zijn kop: knusse zetels passen niet bij dit stuk:  tafels met drank des te meer en stoelen, om op het puntje te gaan zitten. Kijk uw ogen uit naar de pier van Blankenberge, naar de toog in de foyer, de frigo, het balkon, de trappen van de scène; zelfs de gang speelt mee. Meer info…