Home

Philippe Robrecht

Philippe heeft nooit liever gedaan dan flirten met heel diverse liedjes van de grote songwriters uit meer dan een halve eeuw muziekgeschiedenis. Door zijn emigratie naar Inishbofin, een eilandje aan de Ierse Westkust Connemara, is er een Ierse inslag in de keuze van songs want ook in zijn nieuwe biotoop heeft hij ondertussen zijn vleugels gestrekt. 

Wanneer hij terug in België is wil hij dit graag doen op een plek die zich hiervoor leent, Philippe zal ons Ringtheater omtoveren tot een Ierse pub.


Zaterdag 22/02 – 20.00 uur.

MEER INFOTICKETS BESTELLEN

Meander

Met een warm en eigen geluid maakt Meander Nederlandstalige muziek die niemand onberoerd laat. Niet zomaar liedteksten, maar verhalen over het leven met zijn fragiele en iets ruwere kanten. Nummers met een bitterzoet randje waarin telkens weer iets nieuws te ontdekken is.


De opbrengst van dit concert gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.


Vrijdag 28/02 – 20.00 uur.

MEER INFOTICKETS BESTELLEN

Uitge(s)teld

Een voorstelling over spijt, parkeerboetes en vergeten. Over lachen tot het pijn doet en boterhammen met préparé. Over blijven en weggaan. Over uitstellen omdat het kan en uitstellen omdat het niet anders kan. Over doorgaan, doorgaan! Over nooit meer en toch steeds opnieuw. Over tijd en dat die snel gaat. Over u en over ons.


Zaterdag 07/03 – 20.00 uur.

MEER INFOTICKETS BESTELLEN

Accordeonconcert Voce d’oro

Het accordeonensemble VOCE D’ORO onder leiding van Eddy Flecijn is een vaste waarde in ons Ringtheater.Zondag 22/03 – 10.30 uur.

MEER INFOTICKETS BESTELLEN