Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Meander

Vrijdag 28 februari 2020 om 20.00 uur – de opbrengst van dit concert gaat integraal naar Kom op tegen Kanker

Met een warm en eigen geluid maakt Meander Nederlandstalige muziek die niemand onberoerd laat. Niet zomaar liedteksten, maar verhalen over het leven met zijn fragiele en iets ruwere kanten. Nummers met een bitterzoet randje waarin telkens weer iets nieuws te ontdekken is.

Hun deelname aan de elfde editie van de Nekka-Wedstrijd leidde tot een derde plek in de finale, de Lalapop- en de publieksprijs.

Luminous Dash schrijft:

“Zangeres Justine Baert, keyboardspeelster Lieze Borms, gitarist Laurens Hebberecht en drummer Dries Merckx gaan er prat op dat ze kleinkunst maken die net een tikkeltje anders is. Dat impliceert Nederlandstalige teksten. Niet dat we niet naar anderstalige teksten luisteren, maar muziek in je moedertaal dwingt je bijna automatisch om te luisteren en in het geval van Meander is dat een surplus. […] Meander maakt inderdaad geen kleinkunst, zoiets noem je luistermuziek.”

TICKETS BESTELLEN