Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

MonaLiz

MonaLiz brengt op zondag 24 februari 2019 om 11 uur een heerlijke mix van ontspannende muziek met invloeden uit de folk, jazz, tango, pop, kleinkunst en Franse chanson.

De liefde voor taal en muziek voert u langs bekende en minder bekende covers in het Spaans, Frans, Portugees en Engels, maar ook eigen Nederlandstalige liedjes in de unieke Mona Liz-stijl komen aan bod.

Van een Franse traditional tot Michel Fugain, van een zelfgeschreven tango tot Shakira: zuiderse muziek doorklieft hun programma. De muziek wordt afgewisseld met korte stukjes poëzie van tijdloze dichters als Fernando Pessoa en Garcia Lorca.

Kris en Leen De Munck staan samen al meer dan 10 jaar op het podium in België en Nederland, als duo en in de groepen Berline en Encantadas. Leen volgde DKO- en privélessen voor piano en zang; Kris voor accordeon, dwarsfluit, blokfluit, zang, voordracht en toneel.

De zussen brengen tweestemmig gezongen liedjes en begeleiden zichzelf op piano, accordeon en diverse fluiten. Leun achterover en laat u meevoeren tijdens dit energieke optreden waarna u gegarandeerd blijgezind buiten stapt!

€10 – € 6(studenten), 1 aperitief inbegrepen. Klik hier om tickets te bestellen.