Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Ginds, tussen de netels

Regie Wouter De Bock | Auteur Dimitri Verhulst

In Urtica, een fictief Vlaams stadje, groeit er niets anders dan netels. Niet onlogisch dat de Delfossen en de Muermansen, de twee grote boerenfamilies in de “Wereldhoofdstad van de brandnetel”, elkaar naar het leven staan.

Als Christophe Delfosse gaat trouwen met Emelyne, de ex-partner en aangetrouwde nicht van zijn aartsvijand Léon Muermans, brengt dat onaangename herinneringen naar boven. Vooral bij Léon, maar bij uitbreiding ook bij de rest van Urtica. Want de vete tussen de Delfossen en de Muermansen, die overstijgt de generaties.

Binnenkort in het Ringtheater, brengen de Oudgedienden jullie een haat-liefde verhaal voorzien van de nodige humor maar met een onvermijdelijke tristesse die eigen is aan het leven. Verwacht je aan een hand vol emotie, spel en beweging.

Hou alvast volgende data vrij: woe 05/06, do 06/06, vrij 07/06 en za 08/06 om 20 uur.