Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Onze straat

Overstekend Wild! brengt dit jaar ‘Onze Straat’, een moderne bewerking van ‘Our Town’, dé klassieker van Thornton Wilder. 

‘Onze Straat’ gaat over een straat, in een stad, ergens in Europa. Een straat zoals er duizenden zijn, met een avondwinkel, een wasserette en bewoners die wel een voordeur maar niet hun leven delen. In drie grote scènes zien we hoe de tijd door de straat heen trekt. Gedurende de avond leren we haar bewoners kennen. We zien hoe hun levens zich in twaalf jaar ontwikkelen. En hoe om hen heen de straat verandert: mensen verhuizen, er ontstaan liefdes, kinderen worden geboren, ouderen sterven. Niets blijft zoals het is, maar het leven gaat door.

Tekst: Nathan Vecht

Regie: Shana Debusschere

Spel: Axelle Verbeke, Fenne De Schoesitter, Hanne Moreels, Keano Rotthiers, Lander Heirwegh, Louis Merckx en Ruth Boelaert

Speeldata: 18/19/20 maart 2022