Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

ALICEinwonderlANDERS

Broer leest een verhaal voor, maar Alice vindt het vervelend, een verhaal zonder plaatjes en  gesprekken in een tijd van app’s en downloads. Dus verzinnen Alice, Broer en Zus er zelf een, met een wit konijn dat kan kloklezen, krimp- en groeipillen, geheimzinnige drankjes, hoveniers in salopette, lakeien in livrei, een rastarups, coole rappers en pestmeiden in korte rok en met grote mond. Al deze personages, verzonnen en echt, brengen Alice naar de wondermooie droomtuin, maar in een tijd van app’s en down’s houden talentenjachten als So You Think You Can Branden Van Nieuwsgierigheid, elektrische wagens en televisiekoks de boel nu en dan een beetje op. Uiteindelijk leidt alles tot een onafwendbare rechtszaak om de gestolen desserts van een tirannieke koppensneller slash koningin. In deze andere versie van wat Lewis Caroll schreef in 1865 gaat de onzin onverstoord verder. Waarom? Omdat fantasie van alle tijden is…

Dertig kinderen en jongeren tussen 10 en 18 jaar brengen deze moderne klassieker voor klein en groot, jong en oud in het Ringtheater.

Voorstellingen op 8, 15, 21 en 22 februari om 20.00 uur en op 16 februari om 15.00 uur. Tickets kan u bestellen via deze link.