Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

JonkGoed

KinderkunstVEEG!/OverstekendWild spelen: een brand in een keuken, een aftastend stel, vloekende ouders, een koppel dat het uitmaakt, een onderzeeboot, een salamander, twee minuten, vlees en groenten, ouders in de puberteit, een meisje aan de bushalte, een vieze man, een meisje achter een gesloten deur, een locomotief en een paard, een dementerende opa, een kleinzoon in de nacht, liefde met een kringspier. En ze dansen ook.

21 kinderen en jongeren spelen weer de pannen van het Ringtheaterdak in ‘Jonk Goed’ in een regie van Do Van Ranst. Theater met de grote T. Teksten met de grote T. Maar er is vooral spelplezier, het groepsgevoel, emotie. Theater voor jong en oud en groot en klein. Wees er snel bij.

Speeldata:

  • zaterdag 26/01 om 20.00 uur
  • zondag 27/01 om 15.00 uur
  • zaterdag 02/02 om 20.00 uur
  • zondag 03/02 om 15.00 uur
  • vrijdag 08/02 om 20.00 uur
  • zaterdag 09/02 om 20.00 uur
Tickets kosten 8 euro voor volwassen, 5 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Bestellen kan via deze link.