Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Terugblik op de quiz

Op zaterdag 8 december organiseerden we de vierde editie van de Ringtheaterquiz. Het werd een uitdagende avond met 5 traditionele vragenrondes en 5 themarondes (komedie – tragedie – zoetigheid – Straffe Hendrik – sneeuw). Als toemaatje kwam nog een live-opgevoerde muziekronde met Eddy Flecijn op accordeon en Dirk Renson op gitaar.

De grootste uitdaging van de quiz lag wellicht in het oplossen van de dodecaëder. Eddy tekende zelf het concept uit en maakte op artisanale wijze 15 dodecaëders die in elkaar moesten gepuzzeld worden door de deelnemende teams. Uiteindelijk slaagden 10 van de 15 ploegen erin om het regelmatig twaalfvlak terug vorm te geven.

Team “Mickey en de minnies” ging uiteindelijk met de overwinning lopen, op de voet gevolgd door “ABNormaal”. Het podium werd vervolledigd door “Per(r)ongeluk”.

We danken alle deelnemers voor hun gewaardeerde aanwezigheid. Deze avond was enkel mogelijk door de inzet van vele vrijwilligers, dankjewel!