Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

4 zusters

4 zusters

Karolien, Michèle, Florine en Ann volgden samen een acteercursus bij Steph Goossens. Als eindstuk speelden ze “4 zusters” van Claire Swyzen in het Fakkeltheater in Antwerpen. Regisseur Claire Nelissen ging verder aan de slag met het stuk en het resultaat wordt op 9 september in het Ringtheater gespeeld.

Marie, Lies, Martha en Vera, de 4 zusters, verhalen flarden uit hun leven in een collage van situaties en herinneringen. Soms erg herkenbaar, dan weer vreemd en hilarisch. Soms aangrijpend en dan weer komisch. Het begint met de 4 zussen die samen op reis gaan naar Venetië om er champagne te drinken op “de borstkanker” van Marie en het eindigt met de groeipijnen van de jongste, Lies. Daartussen zitten het overlijden van de vader met de noodzakelijke opruiming van het ouderlijke huis en nog heel wat andere situaties, die zo uit het leven gegrepen zijn.

Auteur: Claire Swyzen
Regie: Claire Nelissen – Steph Goossens
Spel: Karolien Dauwe – Michèle De Vocht – Florine Deconinck – Anne Bogaerts

Klik hier om tickets te bestellen.