Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Accordeonconcert Teodoro Anzellotti

Jef De Haes en Elke De Meester organiseren tijdens de paasvakantie een accordeonmasterclassweek. Hun gastdocent, Teodoro Anzellotti, geeft middenin deze week op woensdag 9 april om 19.00 uur een recital waarop uiteraard ook publiek van buitenaf welkom is.

Lange tijd werd accordeon stiefmoederlijk behandeld in de klassieke muziekwereld. Tot Teodoro Anzellotti van zich liet horen! Anzellotti werd geboren in Italië, maar groeide op in Duitsland. Met zijn onbegrensde techniek en muzikaliteit dwingt hij respect af bij vriend en vijand. Hij gaf het instrument een plaats in de klassieke concertzaal. Anzelotti trad op met vooraanstaande symfonieorkesten, nam cd’s op van Bach tot Cage en overtuigde talloze componisten om voor accordeon te schrijven. Meer dan driehonderd nieuwe werken werden voor hem gecomponeerd.

Tickets kan je reserveren via accordeonstage2014@gmail.com of telefonisch via 0474 05 12 60.