Davidsfonds Hamme, Ringtheater vzw en Markant Hamme Moerzeke organiseren op 27 februari 2015 om 20 uur TUPPERMAN – Past er op ieder potje een dekseltje?

In deze grappige monoloog vol herkenningsmomenten houdt rasverteller en topacteur Kurt Defrancq u in TUPPERMAN een kolos van een spiegel voor en swingt hij voort op zijn elan van vroegere producties. Met dezelfde branie en tederheid, met dezelfde vaart, maar ook met een telkens vernieuwd gevoel voor spitse humor.

Hoeveel zaken kunnen vrouwen tegelijkertijd aan, terwijl mannen slechts één ding op éénzelfde moment aankunnen? Is ‘a woman nog steeds the nigger of the world’?

Is onze held op de planken vooral een Upperman? Of eerder een Tupperman wiens goede wil en warme gevoelens te vaak verborgen blijven in een doosje met passend deksel? Een verkoper die zelfs zijn eigen persoonlijkheid nog niet eens aan partner en kinderen kan aanbrengen?

Vrouwen, sleurt uw mannen mee naar het Ringtheater. Mannen, laat uw vrouwen u ontvoeren naar de zaal, want hier is TUPPERMAN!!!

Voorverkoop: € 10 – kassa: € 13

Toegangskaarten kunnen besteld worden door het verschuldigd bedrag over te schrijven op rek.nr. BE27 9730 9105 7873 van Davidsfonds Hamme vóór 20 februari met vermelding TUPPERMAN en het aantal personen. Iedereen is welkom!

Bestelde kaarten zullen op 27 februari aan de kassa liggen. Beperkt aantal plaatsen!