Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

“Caféman Willy” op bezoek

Met enige trots kondigen wij aan dat Caféman Willy te gast in ons Ringtheater op 20 februari. Op hun Facebookpagina gebruiken zij aansprekingen zoals “Lieve levensliedgenieters” of “sympathieke smartlapliefhebbers”. Dat belooft!

Caféman Willy brengt het droeve verhaal van Arno en Gradje, een Eindhovens zangduo dat eind jaren ’70 van vorige eeuw kortstondig succesvol was met liedjes zoals ‘Pappie ik zie tranen in je ogen’ en ‘Pappie toe drink niet meer’. Helaas nam hun eigen leven een dramatische wending, wat resulteerde in het abrupte einde van het duo. Caféman Willy neemt je mee terug in de tijd en laat de pakkende vader-zoon-duetten en het verhaal van Arno en Gradje herleven in een tragikomisch muzikaal theaterstuk. Voorzie je van een goede zakdoek, want gehuild (en gelachen) zal er worden!

Caféman Willy is een groep met roots in Aarschot. Als grote fans van het ware Nederlandstalige levenslied zoals dat voornamelijk in de jaren ’60 en ’70 van vorige eeuw werd gebracht, willen ze de liedjes waarin lief en leed van de gewone mensen wordt bezongen opnieuw onder de aandacht brengen. Met behulp van eenvoudige muziekinstrumenten (zoals accordeon, trombone, contrabas, ukelele en percussie), stemmen en heel veel passie brengen ze pareltjes en verhalen ten gehore van vaak ten onrechte vergeten artiesten.

Caféman Willly bestaat uit een 6 koppige verzameling van mensen die professioneel bezig zijn met podiumkunsten en gedreven amateurs. De première van “het droeve maar waarschijnlijk waargebeurde levensverhaal van Arno en Gradje” vond plaats op 15 februari 2014 te Aarschot in de theatherzaal van CC Het Gasthuis voor een 250 koppig enthousiast publiek.

Tickets voor deze veelbelovende voorstelling kan je reserveren via deze link.