Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Philippe Robrecht

For the craig – zaterdag 22 februari 2020 – 20u

Ierland bruist, muziek is overal.

Live-muziek in de pub is een essentieel onderdeel van het sociale leven, een pint, een babbel. Een ‘gig’ is niet een concert waar iedereen op een stil zit te luisteren, je speelt je liedjes zonder meer en ‘you go with the flow’. Een eerlijke manier van muziek maken, zonder franjes. Je vertolking en liedjeskeuze zal bepalend zijn voor de ‘craic’ van die avond … de vibe, de ambiance, de gezelligheid, het plezier …

Philippe heeft nooit liever gedaan dan flirten met heel diverse liedjes van de grote songwriters uit meer dan een halve eeuw muziekgeschiedenis. Door zijn emigratie naar Inishbofin, een eilandje aan de Ierse Westkust Connemara, is er een Ierse inslag in de keuze van songs want ook in zijn nieuwe biotoop heeft hij ondertussen zijn vleugels gestrekt. Naast zijn studioprojecten hier laadt hij zich op aan gigs in the pub … ‘for the craic’ en dat doet hij net iets anders dan de meeste ‘strummers’ … maar daarvoor moet je het gezien hebben.

Wanneer hij terug in België is wil hij dit graag doen op een plek die zich hiervoor leent, Philippe zal ons Ringtheater omtoveren tot een Ierse pub.

Zaterdag 22 februari 2020 – 20 uur – Tickets bestellen