Koninklijke Toneelvereniging Voor God en den Evenmensch

Productie “geTICt” – najaar 2012

De wachtkamer van de beroemde psychiater dokter Stern. Eén voor één komen de patiënten binnen die voor die dag een afspraak hebben gemaakt. Stuk voor stuk mankeren ze iets, een tic, een fobie, waar ze al heel hun leven mee sukkelen. Dokter Stern is hun laatste reddingsboei. Maar de dokter laat op zich wachten, zijn assistente meldt dat zijn vliegtuig vertraging heeft, dan is er weer iets met de bagage…

De patiënten raken ontstemd en er ontstaan gesprekken, waarbij de ‘tics’ soms pijnlijk, soms hilarisch in de verf gezet worden. Om de verveling te verdrijven wordt er zelfs ‘monopoly’ gespeeld en ten slotte gaan ze zelf proberen de anderen van hun ‘tic’ af te helpen. Er ontstaan amourettes, er zijn woede-uitbarstingen, maar er zijn vooral zeer veel momenten om je een tic te lachen.

Opgepast : één van de patiënten lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette, dus wie niet tegen vieze woordjes en gebaren kan of niet wil dat haar kinderen dat horen, is hierbij gewaarschuwd…

Zij demonstreren voor u hun arithmomanie, echolalie, nosofobie, enzoverder: Cesar De Backer, Kristel De Backer, Tjen De Munck, Tine De Pillecyn, Ivan Mettepenningen, Gaia Poppe en Pascale Verschelden.

Voorstellingen op zaterdag 3/11, maandag 5/11, vrijdag 9/11, zaterdag 10/11, vrijdag 16/11 en zaterdag 17/11/2012 om 20.00 uur; op zondag 11/11 om 15.00 uur.

Ticket kosten 8 euro per persoon, klik hier om te reserveren of bel 0477 42 09 09 (weekdagen van 17 tot 20 uur, weekend van 10 tot 12 uur).