Home

Accordeonconcert Geir Draugsvoll

Vrijdag 6 oktober om 20.00 uur in het Ringtheater

Geir Draugsvoll wordt beschouwd als een van de belangrijkste accordeonisten wereldwijd. Hij ontvangt krantenkoppen als ‘baanbrekend’ en ‘muzieksensatie’ in de internationale muziekpers. Zijn repertoire rijkt van Bach, Mozart, Grieg, Stravinsky tot Piazzolla, Gubaidulina, Senderovas, Hosokawa, Berio en Norgaard. Door samen te werken met verschillende componisten wordt Geir Draugsvoll als een pionier op zijn vakgebied gezien en heeft hij talloze, aan hem opgedragen premières gespeeld.

De Storm en Smoothie Shakespeare

Twee stukken, twee regisseurs, Shakespeare!
10, 11, 12, 17, 18 en 19 november 2017

Elf kinderen tussen 10 en 13 jaar geven in “Smoothie Shakespeare” het beste van zichzelf in deze frisse bewerking van eeuwenoude theaterstukken. Uiteraard zijn Romeo en Julia nog steeds twee tortelduifjes die door hun familie gescheiden worden. Prospera is, net als in het stuk iets later op de avond, een machtige tovenares en ook het huwelijk van Titania en Oberon wordt nog altijd gekenmerkt door heel veel gekibbel. Kortom, Shakespeare zoals u hem kent, maar nog nooit gezien heeft.

Na de pauze staan zo’n twintig acteurs en actrices tussen 13 en 18 jaar te popelen om u kennis te laten maken met een stormachtig theatergebeuren…